ELŐZETES JANUÁRI LAPSZÁMUNKBÓL

VÁNDORLÓ LELKEK VAGYUNK
Lélekvándorlás – az öntudatlan módon elért örök élet egyik ígérete. Lelkünk a test halálakor egy másik közegbe kerül, majd ismét elfoglal egy másik testet… Előző életeinkre persze ekkora már nem emlékszünk. Valóban létezhet a lélekvándorlás, sőt, akár maga a lélek?

SZELLEMLÁTÓ GYEREKEK
A tapasztalatok szerint a gyerekek sokkal fogékonyabbak a láthatatlan dimenziókra, mint a felnőttek. Hogy ez amiatt van-e, mert az ő fantáziájuk még sokkal színesebb, vagy valami másból kifolyólag, azt nemlehet tudni.

GYÓGYÍTÓ GABONAKÖRÖK
Cikkünk a gabonakörök közelében végbement megmagyarázhatatlan gyógyulásokat veszi sorra az ősidőktől napjainkig, választ keresve arra, mi állhat a jelenség hátterében. Talán őseink nem véletlenül vitték betegeiket a gabonakörök, petroglifák közelébe: tudhattak valamit, ami mára elfelejtődött.

A MIGRÁCIÓ BÁBJÁTÉKOSAI
Európa támadás alatt áll! Egy olyan csendes háborút vívnak ellenünk, amiben a legfőbb fegyvert a bevándorlóknak, menekülteknek nevezett betolakodók jelentik! Írásunkban leleplezzük a migránsokkal kapcsolatos, a valóságot elkendőzni hivatott nyilvánvaló hazugságokat, rámutatunk azokra a háttérerőkre, amik ezt a rendkívül jól és aprólékosan megszervezett hadműveletet irányítják, és megpróbálunk választ adni arra, hogy mi lehet a célja minden idők
egyik legnagyobb és legfurább inváziójának.

A FÖLD MEGAKATASZTRÓFÁI
A Föld 4,5 milliárd éves, és 3,8 milliárd évvel ezelőtt jelentek meg rajta az első életformák. Eddig legalább öt olyan katasztrófaesemény történt, amelynek során majdnem teljesen megsemmisült az élet bolygónkon.

A NAP, MELY MEGRENGETTE A VILÁGOT
Abban a pillanatban, amikor Jézus fizikai teste meghalt a kereszten, ez a hely a Világegyetem központja lett, itt kulminálódott sok évezred előkészítő munkája, és a próféták seregének életműve itt és ekkor teljesedett be.

AZ 51-ES KÖRZET
Egy korábban titkosított besorolású dokumentumköteg nyilvánosságra hozatalával a CIA lényegében először ismerte el hivatalosan is az 51-es Körzet létezését és feladatát - egyértelműen itt vizsgálták egy, a Roswellnél lezuhant UFO-hoz hasonló jármű aerodinamikai tulajdonságait.

KÖVETKEZŐ LAPSZÁMUNK DECEMBER 19-ÉN JELENIK MEG

 

EGÉSZSÉGHÁBORÚ KÜLÖNSZÁM

Egeszseghaborukicsi

JÉZUS TITKOS ÉLETE KÜLÖNSZÁM

jezustitkoseleteboritokicsi

FÖLDÖNKÍVÜLIEK KÜLÖNSZÁM

foldonkivuliekboritokicsi

Partnereink

jovovilaglogo
hatoscs

Előfizetési lehetőség a digitális lapszámra

dimaghirdcsik