CD és DVD kínálatunk

Alexsys_CDA Da Vinci-kód nyomában
Érintse meg Önöket is a zenémből áradó harmónia és béke. Zeném szintetizátor hangzásvilágra épül, mely keleti hangzásokat, ritmusokat, vokálokat is tartalmaz.

hypno_cd_borStar Gates
Az 1996-ban alakult együttes a hetvenes évek óta képviselt elektronikus zenét a mai kor zenei eszközeihez igazítva alakította ki saját stílusát.
Ár: 490 Ft.
ELFOGYOTT!
kikeshogyanKik és hogyan építették a piramisokat?
Tudja-e, hogy a legnagyobb piramis, ami hatszor nagyobb, mint a Gízai Nagy Piramis, Guatelamában található, és mind a mai napig feltáratlan? Állítólag a mayák építették, akik a tudósok szerint nem ismerték a fémet, így aztán kissé nehéz elképzelni, hogy kőkorszaki technológiával készült...
mi_van_ha_dvdMi van, ha nincs evolúció?
Közérthető, színesen illusztrált előadás az intelligens tervezettség szemléletéről, és olyan kérdésekről, melyeket nem magyaráz meg a darwinizmus.
ELFOGYOTT! ELFOGYOTT!
titokzatos_egyiptomTitokzatos Egyiptom
Emberemlékezet óta az egyiptomi  építészet megőrizte a rejtélyeket és a titkokat, amelyekről a régészes és kutatók semmit sem mondanak. Erich von Daniken előadásában látványos animációkban cáfolja meg az eddigi piramisépítési elméleteket, és lenyűgöző felvételeken mutatja meg a piramisok alatti titkos járatokat, melyeknek nem szabadna létezniük.
istenek_alkonyaIstenek alkonya
Erich von Daniken előadásában lenyűgöző felvételek segítésgével vezeti körül a nézőt a világban, és fenomenális bizonyítékokkal támasztja alá, hogy az ókori istenek valóságosak voltak. Bemutatja, hogyan lehetséges a csillagok közötti óriási távolságokat áthidalni, és miért létezhet a Földön kívül emberhez hasonló életforma.
ELFOGYOTT!
Ár: 990 Ft
totlis_leszmolsTotális leszámolás
Erich von Daniken előadásában bemutat egy 5000 éves csillagászati kőórát, mely a mai napig pontosan működik, és elvezeti a nézőket Írországba, a hatalmas megalitikus leletekhez. Lenyűgöző képekben magyarázza el a Maja-naptár működési rendszerét, és többek közt felteszi a kérdést, vajon a tudomány megoldotta e a Nazca-vonalak titkát?
Ár: 990 Ft
 

Előfizetési lehetőség a digitális lapszámra

dimaghirdcsik