EGÉSZSÉGHÁBORÚ
KÜLÖNSZÁM

TARTALMI ISMERTETŐ

CHEMTRAIL-SZINDRÓMA
Égcsíkozó méregkeverők
Ma már szinte mindenkinek feltűntek a furcsa, felhőszerű csíkok, melyek pár pillanat alatt ködbe borítják az addig azúrkék égboltot. De van egy rosszabb hatásuk is: ahol csak megjelennek, egyre több ember tapasztal magán rejtélyes tüneteket... Már sokan megtették, mégis, mielőtt a chemtrailek egészségre való hatásával foglalkoznánk, szögezzünk le néhány fontos tudnivalót. Először is: a vékony csíkként születő, majd az égboltot teljes ködbe vonó fura “felhőket” nem mostanában vették először észre. Az első jelentések 1998-ból származnak az USA-ból, Kanadából és Angliából – noha mesterséges felhők létrehozására már az II. világháború alatt is folytak kísérletek. A 2000-es évek óta gyakorlatilag minden országban észlelték a jelenséget, amely a hivatalos álláspont szerint persze nem létezik... A leggyakoribb magyarázat szerint ezek csak a repülőgépek által húzott kondenzcsíkok, vagy szokatlan formájú felhők. Csakhogy – és ez a másik fontos tény -: a kondenzcsík nem egyenlő a chemtraillel, mely utóbbi kifejezés magyarul is vegyi csíkot, kémiai nyomot jelent. Az biztos tehát, hogy permetezésről van szó: ismeretlen eredetű gépek, ismeretlen céllal kiszórnak a levegőbe valamit. De vajon mit? És a legaggasztóbb kérdés: mennyire káros ez az egész?

chemtrailszindroma

ÉGBŐL SZÓRT KÓROKOZÓK
Célpont az egész emberiség!
Jó néhány éve kutatják az úgynevezett chemtrail-jelenséget, ez idő alatt rengeteg adat halmozódott fel, amik azt látszanak igazolni, hogy a különböző, rendkívül mérgező anyagokkal történő vegyi permetezés valós, és nem pusztán hagyományos kondenzcsíkokról van szó, ahogyan azt a hatalom emberei szeretnék velünk elhitetni. Már csak azt nem tudjuk pontosan, hogy mi ennek, a jelek szerint szinte globális kiterjedésű programnak a célja. A különböző anyagminták elemzéseinek eredményei arra engednek következtetni, hogy mi, emberek vagyunk a legfőbb célpont, vagyis az, hogy minél többünket beteggé tegyenek!

egboltszortkorokozok

HOGYAN VÉDEKEZZÜNK?
Ötletbörze az „égcsíkozás” túlélésére
“Madarak jönnek, halálesőt permeteznek...” Sajnos a dalszöveg sosem volt annyira aktuális, mint manapság. De hogy védhetnénk meg magunkat és családunkat a chemtrail-permet káros hatásai ellen? Sokáig tagadni próbálták, de ma már bizonyított tény: a chemtrailek - vegyi nyomok az égen - súlyosan veszélyeztetik a természeti élővilágot, beleértve az emberek egészségét. Ezt hiteles szakemberek - orvosok, környezetmérnökök, biológusok, meteorológusok - is nyilvánosan elismerik, de még laikusként is teljesen egyértelműnek tűnik.

hogyanvedekezzunk

GYILKOS OLTÁSOK
Vakcina-háború az emberiség ellen
Sokan talán nincsenek tisztában azzal a ténnyel, hogy a fejlettnek mondott nyugati demokráciák jó részében meglehetősen liberális módon állnak hozzá a védőoltások témaköréhez. Ennek megfelelően pl. az Európai Unió tagállamainak túlnyomó többségében teljesen ismeretlen fogalom a kötelező védőoltás fogalma, de ugyanez a helyzet az Egyesült Államokban, Kanadában, vagy Ausztráliában. Megdöbbentő lehet, de Afrika legtöbb országában sem kötelezik a szülőket arra, hogy gyermekeiket ilyen-olyan vakcinákkal szurkáltassák tele, és ha kicsit jobban utána járunk, akkor rájöhetünk arra, hogy a kötelező jelleggel Magyarország meglehetős kisebbségben van a világon.

gyilkosoltasok

AZ OLTÁS NEVE: HALÁL
Az immunrendszer gyilkosa
Oltassunk, vagy ne oltassunk - ez itt a kérdés...! A döntéshez nem árt megismernünk bizonyos tényeket, melyeket az orvosok igyekeznek eltitkolni a nagy gyógyszergyárak nyomására – különben odalenne a világ egyik legnagyobb biznisze, a vakcina-ipar...

TÖMEGPUSZTÍTÓ VILÁGJÁRVÁNYOK
Isten csapása, vagy népességcsökkentő biofegyver?
Régen úgy vélték, hogy az embermilliók életét követelő világjárványok nem véletlenül keletkeznek, hanem valamilyen gonosz erő szándékosan szabadítja őket az emberekre. Napjainkban sajnos ez nem is áll olyan messze a valóságtól... Riasztó tény: bizonyítékok vannak rá, hogy biolaborokban mesterséges járványok kiváltására irányuló kísérletek folynak. Ezek természetesen szupertitkosak, és legtöbbször az állami titkosszolgálatok finanszírozzák őket.

tomegpusztitovilagjarvanyok

A FLUORID-ÖSSZEESKÜVÉS
Merénylet az egészségünk ellen
A fogorvosok ódákat zengenek a fluoridtartalmú készítmények (különösen a fogkrémek) áldásos hatásairól. Állítólag megelőzi a fogszuvasodást, erősíti a csontokat. Több elismert kutató felhívta már a figyelmet, hogy a fluorid valójában igen veszélyes szer, és akik ezeket propagálják, biztos, hogy nem jót akarnak az emberiségnek...

fluoridosszeeskuves

HALÁLOS MEGTÉVESZTÉS
Mérgező gyógyszerek
Az emberek általában abban a tévhitben vannak, hogy a vény nélkül kapható gyógyszerek hatásosak és veszélytelenek, ha azokat az előírásnak megfe¬lelően szedik. A reklámokban sokszor hallhatjuk, hogy a „kockázatokról és mellékhatá¬sokról kérdezze meg kezelő-orvosát, gyógyszerészét!” De vajon elmondaná orvosunk, gyógyszerészünk, hogy a megengedett adagban még az aszpirin is fekélyt okozhat? Vagy az allergiaellenes szerek álmosságot, míg a paracetamol készítmények súlyos májkáro¬sodást okozhatnak?

halalosmegtevesztes

KORUNK PESTISE: A RÁK
Háttérhatalmi elit befolyásolja az életünket?
A különböző nemzetközi szervezetekbe, kormányokba és azok államapparátusaiba, háttérintézményeibe beszivárgó, diktatórikus világkormány felállításán munkálkodó háttérhatalmi árnyékcsoportok, titkos társaságok és kollaboránsaik nem csak kiválóan eltervezték, de folyamatosan, rendszeresen, különböző módszerekkel és eszközökkel élve, burkolt és rejtett módon alkalmazzák a gyakorlatban népességcsökkentő és népességszabályozó koncepcióikat, a mit sem sejtő többségi társadalommal szemben. Az Új Világrend képviselői és hívei által oly elkötelezetten szorgalmazott globális népirtás egyik lassú, ám nemtől, kortól és bőrszíntől függetlenül biztos halált hozó módszertana elsősorban a közvetett módon levegőbe és élelmiszerekbe juttatott vegyszerekben, és különböző, más formátumú láthatatlan mérgekben, vegyületekben és kémiai anyagokban rejlik, amelyek kiemelt célja, hogy gyanútlanul tömeges daganatos megbetegedéseket okozzanak.

korunkpestisearak

NANOGYILKOSOK
Századunk gyermekei sokszor elgondolkozhatnak azon, hogy rohanó világunkban vajon miféle szörnyű, laboratóriumból kiszabadult, vagy direkt szabadjára engedett vírus, sosem hallott iszonytató betegség fog velük végezni, ha eljön haláluk órája. Vagy talán a munkahelyi stressz, a magány, az elidegenedés, az elembertelenedés teszi be végleg a kaput? Esetleg olyasmi, amiről nem is gondolnánk, hogy a vesztünk okozhatja? Mint a Fringe című sorozatban látott nanorobotok, amelyek a mozgólépcső kapaszkodójára telepedve fertőzték meg a pláza gyanútlan vendégeit, spontán öngyulladást okozva náluk?

nanogyilkosok

AIDS, A LEGNAGYOBB KIHÍVÁS?
Járvány és biofegyver
Napjainkban az AIDS fogalma már olyan közhely, ami a nyolcvanas évek retro világát összeköti az összeesküvésekkel átszőtt 21. századdal. A legtöbb nyilvános fórumon úgy beszélnek a járványról, mint az utóbbi évtizedek legnagyobb kihívásáról, amely nemcsak emberek tízmillióinak haláláért, hanem társadalmi és politikai változások bekövetkezéséért is felelős. Ugyanakkor egyre többen vannak meggyőződve arról, hogy a HIV vírust mesterségesen terjesztették el a CIA vagy egy még sötétebb hatalom emberei…

NÉPESSÉGCSÖKKENTÉS
Miért és hogyan?
Nagyon sok nyilatkozat, tény, ellesett titok szól arról, hogy valakik szándékosan és nagyon drasztikusan akarják csökkenteni a Föld lakosságát. Dan Brown bestseller író legutóbbi könyve, az Infernó is erről szól. Csak nem hozzá akarnak bennünket szoktatni a gondolathoz? De most ne próbáljuk kideríteni, kik is ezek a valakik – nagyon messze vezetne az összeesküvések hálója és ezzel amúgy is nagyon sokat foglalkoztak már mások -, hanem foglalkozzunk azzal, milyen módon tehetik meg bolygónk lakosságának csökkentését. Ezek közül melyeket alkalmazzák jelenleg is? És a legfontosabb, hogy hogyan védekezhetünk a szó szerint életveszélyes fenyegetések ellen.

nepessegcsokentes

PIRULAMAFFIA
Betegségkeltő gyógyszerek, halálos tabletták
Annyiféle betegségre, kórra fejlesztettek már ki különböző gyógyszereket, hogy azt hihetnék, a világban sokkal kevesebb a betegeskedők száma, mint néhány évtizeddel ezelőtt. Egy egyszerű patika kínálatát elnézve joggal gondolhatjuk, hogy az emberek szinte tökéletes biztonságban vannak, és bármilyen egészségügyi problémánkat könnyedén orvosolhatjuk, hiszen ezerféle készítmény közül válogathatunk. Meglepő módon mégis ezeknek a feltevéseknek éppen az ellenkezője igaz. Egyre több a beteg ember, világszerte növekszik azoknak a száma, akik egyik problémából a másikba esnek, és szinte remény sincs arra, hogy ez az állapot pozitív irányba mozduljon el. Hogyan lehetséges ez?

pirulamaffia

NÉPEKRE SZABOTT KÓROKOZÓK
Genetikai apokalipszis
Mesterségesen létrehozott vírusok, baktériumok, melyeket készítőik úgy terveztek, hogy csak egy bizonyos népcsoportba tartozó embereket fertőzzenek meg... Vajon ez a borzalmas, embertelen projekt tényleg csak a sci-fi írók pesszimista látomásaiban létezik? A hadi célokra bevetett mesterséges járvány kétélű módszer, egy igazi “dupla vagy semmi”- játszma - ez nyilvánvaló. Hiszen ha a kórokozó kikerül az ellenőrzés alól és elszabadul, akkor nemcsak az ellenséget fertőzi meg. Átterjedhet a “küldő fél” katonáira, akik hazatérve saját polgári hátországba is behurcolhatják - így megtörténhet, hogy a biológiai fegyver fordítva sül el.

EMLÉKEZETTÖRLŐ GYÓGYSZEREK
Ijesztgetés vagy valóság?
Képzeljék el, hogy bevesznek egy tablettát és mondjuk, elfelejtik a tegnap történt balesetet, vagy a veszekedést a munkahelyen. Vagy rosszabb esetben ugyancsak egy tabletta hatására elfelejtünk valamit, amiről valaki azt gondolja, hogy veszélyes ránézve. Elég szörnyű távlat, nem? De tényleg, lehetséges ilyen gyógyszert előállítani? És valóban ilyen pontosan lehet vele memóriatörlést előidézni? Hogyan működik, és hol tartanak a kutatások?

emlekezettorlogyogyszerek

A HALÁLOS EBOLA
Tudatos népirtás és pánikkeltés?
A különböző televíziók híradói naponta számolnak be a félelmetes Ebola (vérzéses láz) vírusának pusztításairól a fekete kontinensen. Már több ezer halálos áldozatot követelt. Immár az Amerikai Egyesült Államokban, sőt Európában is megjelent. Több neves kutató megfogalmazta már gyanúját, hogy ez a vírus mesterséges eredetű, és vagy az amerikai hadsereg vagy a CIA titkos laboratóriumaiban fejlesztették ki.

ahalalosebola

BETEGSÉGIPAR
Üzletelő orvosok, méltóságukat vesztett páciensek
Ha valaki manapság megbetegedik, az esetek túlnyomó többségében teljes természetességgel fordul szakavatott orvosához, abban a reményben, hogy az majd hatékony gyógyírt talál problémáira. Meg sem fordul a fejében az a lehetőség, hogy akit ennyire bizalmába fogadott, az szinte biztos, hogy valamilyen szinten korrupt, és közel sem abban érdekelt, hogy újra egészségesek legyünk. Abból ugyanis az érintett üzleti résztvevőknek semmiféle haszna nincsen…

GYORSÍTSD FEL A VILÁGOT!
Amfetamin, a tiltott gyógyszer
Napjaink egyik legnépszerűbb partidrogját, az amfetamint először 1887- ben készítették el, és hamarosan általánosan használt gyógyszer lett asztma ellen. Rövid idő múlva pedig már több tucat betegséget gyógyítottak vele a csuklástól a skizofréniáig, mígnem néhány évtizede hirtelen üldözendő kábítószerré nyilvánították, amit azonban napjainkban is legálisan használhatnak a világ legfejlettebb hadseregeinek katonái…

ELÉRHETETLEN EGÉSZSÉG
Az egészségügyi rendszerek globális csődje
Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az utóbbi néhány évtizedben milyen hatalmas fejlődésen esett át civilizációnk. A digitális technológia, a világháló, és az újszerű technológiák rohamszerű elterjedése minőségi változást hozott az életünkbe – igaz, nem mindenhol. Még mindig vannak olyan térségek, ahol emberek százmilliói kénytelenek nélkülözni a legalapvetőbb létszükségleteket és nem kapják meg azokat a szolgáltatásokat, amiket mi itt, Európa közepén oly természetesnek veszünk. Sokan úgy gondolják, hogy a felzárkóztatás már nem várat magára sokáig, azonban bizonyos jelek arra utalnak, hogy belátható időn belül inkább a fejlettnek mondott térségek lakóinak kell majd megtapasztalniuk mindazt a poklot, amiben a harmadik világ jelenleg van…

elerhetetlenegeszseg

SZÉP ÚJ BEGYÓGYSZEREZETT VILÁG
Minden gondunkra van egy pirula
Olyan világban élünk, ahol szinte mindenki az instant, azonnal megoldásokat keresi. Életritmusunk felgyorsult, sok mindenre nincs időnk, és sajnos már türelmünk sem. Azonnal akarunk megkapni, átélni mindent, és persze ha valami bajunk támad, akkor a lehető legrövidebb idő alatt szeretnénk megszabadulni a nyűgjeinktől. Így van ez a betegségeinkkel, illetve különböző, szervezetünkkel, és a testünkkel kapcsolatos problémáinkkal is.

szepujbegyogyszerezettvilag

A TECHNIKA KÁROS HATÁSAI
Még elbújni sem tudsz előle
Hetven évvel ezelőtt nem volt nehéz kikerülni a technika valós vagy feltételezett káros hatásait, hiszen legfeljebb rádiókészülékek voltak a háztartásokban, vagy akár vidéken még villanyvilágítás is csak elvétve. Azután eltelt két emberöltő és a világ drasztikusan megváltozott. Nagyfeszültségű vezetékek mindenütt, és a háztartások zsúfolásig megtömve elektronikával. Kénytelenek vagyunk együtt élni velük, de nem árt tudni, hogy vajon valóban veszélyben vagyunk miattuk? Vagy csak egyesek eltúlozzák ezt a veszélyt és azt szeretnék, hogy minden olyan legyen, mint száz évvel ezelőtt?

atechnikakaroshatasai

ÉHSÉGIPAR
Gyilkos élelmiszerek csapdájában
Azt mondják, az vagy, amit megeszel. Nos, ha ez valóban így van, akkor cseppet sem csodálkozhatunk azon, hogy a társadalom legnagyobb része ilyen-olyan betegségekben szenved, mindenki fáradt, nyúzott, kedvetlen, hiszen olyan ételeket fogyasztunk, amik aligha hathatnának ránk pozitív formában. Az élelmiszeripar mostanra mérgezőiparrá alakult át, tápanyagokban gazdag termékek helyett adalékokkal, ízfokozókkal, tartósítókkal, színezőkkel összekutyult utánzatokat tukmálnak ránk. A legijesztőbb az, hogy mára nincs választási lehetőségünk. Vagy azt esszük, amiket ezek a monopóliumok adnak, vagy éhen halunk.

GYORSÉTELEK
Lassú mellékhatások
Alapvetően megváltoztak az étkezési szokások az elmúlt néhány évtized során. A gyorsételek, előre csomagolt és fagyasztott termékek megjelenésével – főleg az Egyesült Államokban – szinte teljesen kiment a divatból a házi koszt, az emberek túlnyomó többsége ipari körülmények között létrehozott étvágycsökkentőket vesz magához nap, mint nap. Szándékosan nem élelmiszert írtam, hiszen tudvalevő, hogy amiket manapság a boltokban és a gyorséttermekben kapni, azt igen nehéz lenne jó szívvel, nyugodt lelkiismerettel élelmiszerként definiálni. Az élelem, a valódi étel ugyanis bővelkedik a tápanyagokban, jó hatással van a szervezetünkre, nem károsítja azt és nem okoz mindenféle, kellemetlen, vagy éppenséggel hosszú távon akár halálosnak bizonyuló mellékhatásokat.

gyorsetelek

KIMEROPLASZTIKA
Ember-állat keveréklények forrdalma
Isten elleni vétek, avagy életmentő tudományos módszer? Gyógyászati és kutatási célból évek óta hoznak létre úgynevezett kimérákat: két különböző faj genetikai ötvözeteit. Vajon ez azt jelenti, hogy hamarosan mitológiai szörnyek fogják ellepni a Földet?

kimeroplasztika

GYÓGYSZERBOTRÁNYOK SÖTÉT KRÓNIKÁJA
Mellékhatás: Halál
Megdöbbentő tény: a fejlett országokban többen halnak meg gyógyszerek mellékhatása következtében, mint a legrettegettebb betegségek miatt. Úgy tűnik, hogy a “kockázatok és mellékhatások” gyakran bizony indokolatlanul nagyok... Ez a szám - a mellékhatások miatt elhunyt emberek száma - az Európai Unióban évente 200 ezer, az USA-ban 180 ezer. Ennyi embert veszítünk el csak azért, mert szervezetük nem tudott megbirkózni a gyógyszerben lévő testidegen vegyi anyagokkal, így gyakorlatilag mérgezésben haltak meg.

GYÓGYÍTHATATLAN
Profitorientált rákkutatás
A rák korunk egyik legfélelmetesebb betegsége, ami riasztó ütemben terjed világszerte. A legfrissebb statisztikák szerint az Egyesült Államokban évente hárommillió embernél állapítanak meg valamilyen daganatos megbetegedést, hazánkban ez a szám majdnem eléri a húszezres nagyságrendet, világszerte pedig mintegy 17 millió. Az ENSZ jelentése szerint a tendencia növekvő értékeket mutat, tehát évről-évre egyre többeket érint ez a gyilkos kór. A jövőre vonatkozó becslések egyenesen lesújtóak, ezek szerint 2030-ban nagyjából 30 millió új diagnózissal és 17 millió áldozattal kell számolnunk. Jó kis üzlet ez…

gyogyithatatlan

A MAI ORVOSLÁS
Mi az alapvető baj a gyógyászattal?
Senki nem tagadhatja, hogy sok mindent elért a modern orvostudomány és nagyon sokat tett a betegekért, a betegségek legyőzéséért. Mondjuk a penicillin felfedezése vagy a tüdőröntgen vagy az ultrahangos vizsgálókészülékek nagyon sok emberi életet mentettek meg. Gyógyszerekkel sokat lehet könnyíteni a még gyógyíthatatlan betegségek esetén is a paciensek életén. Mégis miért van az, hogy egyre nagyobb az érdeklődés a hagyományos népi, vagy keleti gyógymódok iránt? Miért nagyobb egyre világszerte a bizalmatlanság a modern orvoslás iránt? Valami alapvető baj van vele, a sok eredmény ellenére is.

amaiorvoslas

SÁTÁNI ORVOSI KÍSÉRLETEK
Akik megcsúfolták a hippokratészi esküt
Ki kell mondani, hogy voltak olyan korszakok az orvostudomány történetében ― még nem olyan régen is ― amikor bizonyos orvosok „elfeledkeztek” arról, hogy emberek gyógyítására esküdtek fel. Itt nemcsak a náci haláltáborokban lezajlott embertelen kísérletekre gondolok, hanem a világ más részein folytatott bizarr kutatásokra is.

sataniorvosikiserletek

KELETI ORVOSLÁS
Ősi gyógymódok titkai
Napjainkban a gyógyítást többnyire az orvostudománnyal szoktuk azonosítani, pedig a gyógyítás évezredeken át a vallással és a természetfölötti világgal állt összefüggésben. Az ősi keleti kultúrák hagyományaiban a betegségek okaira és gyógymódjaira adott magyarázatok szinte mindig vallási jellegűek voltak. Az orvosok pedig általában papokként is szolgáltak egy személyben és közvetlen kapcsolatban álltak egy mások számára láthatatlan világ lényeivel…

keletiorvoslas

HALÁL-PANELEK
Eugenika amerikai módra
„Halál – paneleknek” azokat az öntörvényű, hivatalosan működő bizottságokat hívják, melyek arról hivatottak dönteni, hogy egy adott ember kezelésére „érdemes-e” még pénzt fordítani, „hasznos-e” a társadalom számára az illető ember élete, vagy azokat a forrásokat „hasznosabban” is lehetne költeni, mondjuk valami másra, oktatásra, vagy a gazdaság élénkítésére. Bill Gates, a világ egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb embere, a depopulációs törekvések frontembere és szószólója egy amerikai televíziós műsorban nehezményezte, hogy nincsenek ilyen „panelek”, melyek az Egészségügyi Minisztérium égisze alatt működnének részben önálló jogkörrel.

halalpanel

ELMEKONTROLL
Totális háború a gondolatok szabadsága ellen
Az emberi tudat titkát a tudósok régóta fürkészik, és napjainkban egyre közelebb jutnak a megfejtéshez. Sajnos azonban a felfedezések olyanok kezébe kerültek, akik mindezt arra akarják felhasználni, hogy irányítást nyerjenek mások gondolatai felett. A gondolatolvasás az emberiség ősi vágya, hasonlóan az időutazáshoz vagy a repüléshez. A mesékben, mítoszokban a nagy varázslók rendelkeztek ezzel a képességgel. Csakhogy mások agyába „bepillantani” hatalmas felelősség, mivel ez azt jelenti: az ott észlelt gondolatok, érzések, vágyak immár nemcsak azé, akinek az elméjében keletkeztek.

AGYMOSÁS
A pszichiátria összeesküvése az emberiség ellen
Egyesek szerint nem több, mint egy áltudomány, mely valójában teljesen alkalmatlan arra, hogy a mentális betegségekben szenvedőkön hatékony módon segíthessen. Mások azt mondják, az egész csak szemfényvesztés, amivel csak az egészségre káros pirulák millióit akarják eladni jó pénzért. Sokan pedig attól félnek, hogy a pszichiáterek egyszer csak mindenkit beteggé nyilvánítanak és akkor a bolygó egyszeriben egy hatalmas zárt osztállyá válik. – Ez utóbbi talán túlságosan abszurd feltételezésnek tűnik? Pedig volt példa arra, hogy a pszichiátria jeles képviselői egy teljes társadalmat akartak kényszerzubbonyba bugyolálni…

agymosas

MARIHUANA, A TILTOTT ÉLVEZET
Gyógyszer, vagy méreg?
A marihuána a legnépszerűbb drog a világon, amit már legalább nyolcezer éve használ az emberiség. Napjainkban is több millió rendszeres élvezője van, akik esküsznek áldásos hatására, miközben a tudósok a növény nyújtotta kihasználatlan lehetőségek miatt keseregnek, a mindenkori hatalom pedig bűnös élvezetekről szónokol…

marihuana

ÁLOMRABLÓK
Illegális behatolás az elmébe
Döbbenetes kísérletek folynak az álom manipulálása kapcsán. A scifikből ismert módszerek hamarosan valósággá válhatnak: hamis álmokat küldhetnek mások fejébe, ellophatják az illető álmait, sőt álmában akár ügynöki feladatokra is kiképezhetik...

alomrablok

A FÉLELEM: A TÖKÉLETES PSZICHOFEGYVER
A globális rémisztgetés-ipar nyomában
Horrorfilmek, vámpírok, pszichopata gyilkosok uralják a mozivásznat - a tévéhíradók pedig szinte csak katasztrófákról, balesetekről, terrorizmusról, járványokról, borzalmas bűncselekményekről szólnak. Tény, hogy a világ veszélyes, de vajon kiknek érdeke szándékosan félelmet gerjeszteni az emberekben?

ELTITKOLT GYÓGYMÓDOK
Elképesztő tudást sajátított ki magának az Elit!
Történelmi közhely, hogy a mindenkori birodalmak felsőbb kasztjai számos dolgot titkoltak el a nép elől. Ezek lehettek technikai, spirituális, illetve az emberi testtel, egészséggel összefüggő ismeretek. A helyzet sajnos máig sem változott, a világot uraló Elit szinte egy teljes „másik valóságot” takargat előlünk, és egy borzasztó mátrixban, egy csupán részben igazi világban tartja rabszolgaláncon az embereket. Mindenki sejtheti, hogy technológiánk, tudásszintünk jóval magasabb, mint amit közzétesznek. Ezt leginkább a haditechnikai fejlesztésekkel lehet érzékeltetni, ahol, ha bemutatnak egy merőben újszerű eszközt, majdhogynem nyílt titok, hogy azt csak azért tették, mert eközben legalább egy, de inkább több generációval előrébb járnak és sokkal fejlettebb technikát birtokolnak. Az élet minden területére érvényes lehet ez a megállapítás, így az orvostudományra is.

eltitkoltgyogyomodok

KÉPZELJÜNK MAGUNKNAK EGÉSZSÉGET!
A jövő fő gyógymódja: a gondolat
Immár bizonyított, hogy létezik a csodagyógyszer!Bármilyen betegségre hatékony, nincsenek mellékhatásai, ingyenes, és ráadásul patikába se kell menni érte. A neve: Gondolat. Az emberi gondolat, mint energia képes kigyógyítani a szervezetet bármelyik betegségből. Ha tehát eddig nem gondoltunk úgy a gondolatainkra, mint potenciális gyógyszerre, itt az idő, hogy elkezdjük - ha lépést akarunk tartani a legújabb tudományos felfedezésekkel.

AZ ÉLET VIZE
Az orvos, aki vízzel gyógyít
Pár éve bejárta a világot a vakmerő iráni doktor története, aki rádöbbent: a víz kvantumszerkezetében olyan energiák rejlenek, melyek e legegyszerűbb innivalót a világ leghatékonyabb gyógyszerévé teszik... Dr. Fereydoon Batmanghelidj azok közé az orvosok közé tartozott, akik nem hitték el birkamódra, utána járás nélkül az egyetemen tanultakat. Filmbe illő története az 1979-es iráni forradalommal kezdődött, amikor politikai fogolyként három év börtönre ítélték. Egy rabtársa gyomorfekélyben szenvedett, így a fiatal orvos – gyógyszerek híján - vízzel próbálta kúrálni.

azeletvize

ÉLETELIXÍR
A varázslatos múmió
Sietek leszögezni, hogy a múmiónak (másképpen múmijónak is mondják) semmi köze a hasonló hangzású múmiához. Egy szilárd, ragacsos, fekete vagy sötétbarna színű, aszfaltszerű anyagról van szó, amelynek jótékony hatásai már évezredek óta ismertek. A múmió név a görög nyelvből származik, jelentése: „testet megőrző.” Már az ókorban csodaszernek tartották, amely minden betegséget meggyógyít!

KRISTÁLYGYÓGYÁSZAT
A kövek hatalma
Egy ősi elgondolás és egy modern tudományos elmélet összecsengése szerint nem létezik élettelen dolog a világon. Minden, ami a számunkra is látható és felfogható Univerzumban testet ölt, ugyanabból a szinte megfoghatatlan és ősi teremtő energiából épül fel. Ennek az energiának, rezgésnek, vagy teremtő erőnek (nevezzük bárhogy) a különféle megnyilvánulási formája minden, ami körülvesz minket. Ennek az elgondolásnak a mentén haladva pusztán csak látszat, hogy a világ élő, és élettelen részre tagolódik. Ebből a szempontból nézve a dolgokat arra a következtetésre kell jutnunk, hogy minden létező (még a számunkra élettelennek tűnő is), bizony élőlény. És minden élőlény képes hatást gyakorolni, még ha különböző módokon is, a környezetére. Ennek az ősi hitnek, vagy nevezzük inkább tudásnak, az alapján született meg a Gemmológia vagyis a Drágakőtan.

kristalygyogyaszat

ZÖLD TURMIX
A jövő szupergyógyszere
Lehet, hogy a 21. század egyik legnagyobb táplálkozástudományi vívmánya nem más, mint egy pohár, nem túl bizalomgerjesztő kinézetű spenótzöld “trutyi”? A Green Smoothie - magyarul Zöld Turmix - Nyugaton már nagyon népszerű, hazánkban viszont még csak most kezd hódítani.

ERŐSEBB VAGY, MINT GONDOLNÁD
A tudat minden felett
Annyi biztos, hogy én létezem. Ezt már Descartes is megmondta. Az már azonban nem biztos, hogy más is létezik. Vagy a világ létezik. Lehet, hogy mindent csak én képzelek: a világot, a többieket, mindent. Erre azonban van egy jó érv, hogy miért nem ez a helyzet. Amikor különböző országból, kultúrkörökből, a világ másik felérők érkezett emberek mondják el, milyennek látják a környező világot, vagy a többieket, egy pici különbség sincs ezekben a leírásokban. Lehetséges lenne, hogy mindenki ugyanúgy képzelődik vagy hallucinál? Na ugye! Fogadjuk el, hogy mégis csak létezik a világ és léteznek a többiek is. A tudatunk azonban valóban képes teremteni és az egész világot megváltoztathatjuk a segítségével. De a saját életünket mindenképpen.

erosebbvagymint

ATLANTISZI GYÓGYÍTÁS
Isteni részünk keresése
Napjainkban, a harmadik évezred hajnalán az ősi hagyományok sokak számára felértékelődtek. Így például minél régebbinek gondolnak egy gyógyítási módszert, annál inkább hisznek annak tévedhetetlenségében. Márpedig mi lehetne ősibb az atlantiszi tudásnál, főként, ha a mai gyógyítók az isteni tudás beavatottainak mondják magukat…

TITKOS ERŐ AZ UJJAKBÓL
Kézrátétel: sarlatánság, vagy a jövő új gyógymódja?
A hagyomány szerint Jézus, Buddha, Mohamed betegek tömegét gyógyította meg érintésével. A kézrátétellel gyógyítást a tudósok mostanáig jámbor mesének, rosszabb esetben csalásnak tartották, ám a legmodernebb kutatások döntően megváltoztatják ezt a képet. Ma még nehezen hihető, pedig valószínű, hogy a jövő klinikáin az orvosok a gyógyító érintés módszerét is mint bevett eljárást fogják alkalmazni. Napjainkban ugyanis a nyugati orvostudomány forradalmi átalakuláson megy keresztül. Ennek során egymás után rehabilitálják azokat az ősi gyógymódokat, melyeket ez idáig babonának, kuruzslásnak bélyegeztek.

titkoseroujjakbol

CSODATEVŐ KÉZRÁTÉTEL
A gyógyító energia bennünk lakozik!
Pusztán érintéssel gyógyítani? Első hallásra lehetetlenségnek tűnik, azonban nem szabad figyelmen kívül hagynunk, hogy ezt a módszert immáron ősidők óta alkalmazzák – a legtöbb beszámoló szerint sikerrel. Jézus többször alkalmazott egy olyan technikát, ami során az érintése által tett egészségessé beteg embereket. Korunkban, amikor a legtöbben mindenféle pirulától és durva orvosi beavatkozásoktól várjuk a csodát, elképzelhetetlennek tűnik, hogy valakit ennyire egyszerűen meg lehetne gyógyítani. Pedig a kézrátétellel foglalkozó irodalmat áttekintve tapasztalhatjuk, hogy ennek az állításnak az igazolására megannyi esettanulmány és kutatási anyag áll rendelkezésünkre.

csodatevokezratetel

CSODÁLATOS GYÓGYULÁSOK!
Kézrátétellel gyógyít egy brazil kislány
A kézrátétellel történő gyógyítás több évszázados múltra visszatekintő természetes orvoslási formáció, mely azon alapul, hogy egyes különleges képességgel rendelkező emberek különböző gyógyító energiájuk révén, csodával határos módon, csupán a puszta kéz hatalmának megtestesült erejével képesek akár súlyos betegeket is meggyógyítani, végső stádiumban visszahozni a halál torkából. Ilyen „isteni” adottsággal bír egy 8 éves brazil kislány is, aki eddig több tucat gyógyíthatatlannak vélt betegen segített.

CSODÁK PEDIG VANNAK!
Hihetetlen gyógyulások
Csodák a gyógyítás világában is szép számmal akadnak, csak éppen az orvosok nem szívesen emlegetik ezeket, hiszen a tudomány ilyenkor adós marad a magyarázatokkal. Pedig nem árt, ha tudjuk, milyen is az, amikor a gyógyulásba vetett hit, az akaraterő diadalmaskodik, vagy amikor a vallásos hevület győzi le a természet törvényeit…

A HIDROTERÁPIA HATÁSAI
Nélkülözhetetlen kincsünk
Életünk egyik legfontosabb alap feltétele, hogy megfelelő mennyiségű folyadékkal tápláljuk szervezetünket. Ám ez nem csak arra szolgál, hogy enyhítsük szomjúság érzetünket segítségével ugyanis egészségesebbek és akár bölcsebbek is lehetünk. Pontoson ezen felfedezésekből kiindulva hozták létre a 1800-as évek elején az úgynevezett vizes kezeléseket, melyeket gyűjtőnéven hidroterápiának nevezünk.

A SPIRITUÁLIS GYÓGYÍTÁS HATÁSAI
Egy el nem ismert tudomány
Ősidők óta alkalmazott gyógyító technika, sokan mégis kételkednek a valódiságában. A mai napig több száz tanulmány készült a pozitív hatásairól, az orvostudomány mégis semmibe veszi az eredményeit. Hogy miről van szó? A spirituális gyógyító technikáról mely a szellemi energia erejét felhasználva éri el hihetetlen hatásait.

spiritualisgyogyitashatasai

MŰTÉT KÉS NÉLKÜL
Pszi-sebészet, szellemsebészet – ez most komoly???
A Fülöp-szigeteki csodadoktor benyúl a beteg testébe, és puszta kézzel emeli ki onnét az epekövet, béldaganatot. Egy másik gyógyító műtétje során még vérzés sincs, seb sem keletkezik - a beteg mégis meggyógyul. Hókuszpókusz? Csalás? Vagy inkább egy elfelejtett ősi tudomány?

A LEGNAGYOBB PSZI-SEBÉSZ
Egy szellemdoktor szócsöve
Cikkünk főhőse, az alacsony iskolázottságú egykori bányász, orvosilag abszolút képzetlen volt. Ennek ellenére rendkívül súlyos betegségeket gyógyított meg. Pontosabban nem ő ,hanem ― állítása szerint ― egy, a testét megszálló német orvos, bizonyos Dr. Adolphus Fritz szelleme, aki még 1918-ban halt meg az I. Világháborúban. Arigó a műtétekhez nagyon egyszerű eszközöket használt, egy rozsdás kést vagy ollót...

SZÍNTERÁPIA
Gyógyító fényhullámok
Már az egyiptomiak, a rómaiak és a görögök is ismerték és nagy jelentőséget tulajdonítottak a színek egészségre és lélekre gyakorolt hatásának. De vajon a környezetünk színei valóban meghatározzák a lelkiállapotunkat, befolyással lehetnek egészségünkre, szexuális életünkre?

szinterapia

GYÓGYÍTÓ MÉHEK
Az apiterápia pozitív hatásai
Az alternatív gyógyászat egyik alappillérének számít az úgynevezett apiterápia, amely során a szakemberek, méhek segítségével igyekeznek feljavítani a betegek állapotát. Az általuk előállított termékek ugyanis koncentráltan tartalmazzák a növényi drogok hatóanyagait, a saját anyagcseretermékeikkel, speciális enzimjeikkel és hormonjaikkal keverten.

gyogyitomehek

ŐSMAGYAR GYÓGYMÓDOK RENESZÁNSZA
A Táltos doktorok a jövő kórházaiban?
Napjainkban az orvostudomány forradalmi változás előtt áll: világszerte tendencia az ősi gyógymódok újra-felfedezése. Hazánkban is megjelentek az egykori táltosok modern követői, akik - a nálunk még jellemző merev elutasítás ellenére -, egyre népszerűbbek, egyre látványosabban követelik “helyüket a Nap alatt”...

ÉLJ 100 ÉVIG, EGÉSZSÉGESEN
Nyomelemek, vitaminok, kiegészítők
Ray Kurzweil, a Google műszaki és kreatív igazgatója jelenleg 66 éves és naponta több tucat tablettát vesz be. Vitaminokat, nyomelemeket, egyéb kiegészítőket, amelyek szükségesek a szervezet számára, de a mai sterilizált világban már nem jutunk hozzá. Ray szeretne száz évig élni, addig, amíg saját elmélete szerint képes lesz a tudomány az örök életet biztosítani az emberiség számára. És úgy látszik, hogy igaza van, mert a laboratóriumi vizsgálatok szerint a 66 éves Ray makkegészséges és korábbi betegségei is eltűntek. Érdemes tehát foglalkozni a különféle hiányelemekkel, mert lehet, hogy ez a hosszú élet kulcsa.

elj100evig

TUDATHANGOLÁS
Az új orvoslás alapjai
Sikertörténetek milliói bizonyítják: minden fejben dől el, egészségünk visszanyerésének kulcsa a tudatunkban van. Elménk megfelelő “programozásával”, életfelfogásunk pozitív áthangolásával még gyógyíthatatlannak mondott betegségekből is van kiút - ahogy ezt már világhírű orvosok is hirdetik.

GYÓGYÍTÓ FÖLDÖNKÍVÜLIEK
Kozmikus laboratórium a Föld?
Emberek földönkívüliek által elkövetett elrablásáról, röviden az eltérítésekről szinte már mindenki halott, vagy épp látott ezzel kapcsolatos TV műsort, mozifilmet, esetleg olvasott ilyen történeteket valahol a világhálón, vagy a témával foglalkozó könyvekben, újságokban. E közeli találkozások során az idegenek legtöbbször biológiai és genetikai vizsgálatokat végeznek az eltérítetteken és nem egy esetben előfordult, hogy az alanyt kigyógyították valamilyen betegségéből vagy gyógyító képességgel ruházták fel.

gyogyitofoldonkivuliek

GÉNTERÁPIA
Írjuk át az egész emberi testet!
Döbbenetes eredmények: a génterápia gyógyítja a rákot, újraépíti az immunhiányos beteg immunrendszerét, sőt még az anyaméhben kijavítja a magzat hibás kromoszómáját. Eszerint a jövő embere a “Homo genmanipulatus” lesz, akinek többé nem kell félnie az örökletes betegségektől...

AZ ÉLETKRISTÁLY TITKA
Napfény az üvegben?
Magyarországon az elmúlt húsz év során ezrek fogyasztották az úgynevezett Életkristályt, ami készítői szerint a Nap energiáját hasznosítja. Számos sikeres gyógyulásról is lehetett hallani, és még az orvosok is elismerték a találmány eredményeit, igaz, nem a kissé misztikusan hangzó napdesztillációs eljárás, hanem egy jóval egyszerűbb összetevő miatt…

DNS-PROGRAMOZÁS TUDATENERGIÁVAL
Fénylények vagyunk!
Napjaink egyik legfantasztikusabb felfedezése a szervezet alapegysége, a sejt mélyére hatol. Kiderült, hogy DNS-ünk jóval több kémiai molekulánál - egy intelligens információs egységről van szó, mely gondolatainkkal, szavainkkal programozható, sőt: az Univerzum összes atomjával is kommunikál...

FELÜLMÚLNI A TERMÉSZETET
Transzhumanizmus Superman, Batman és a többiek, mind emberfeletti képességekkel rendelkező szuperhősök.
Azt hihetnénk, hogy a mesék világába tartozó lények, de sok jel mutat arra, hogy kisebb lépésekkel, de képesek leszünk felturbózni a képességeinket a valóságban is. A transzhumanista irányzat azt vallja, hogy az embernek bele kell avatkoznia az evolúcióba és mesterségesen meggyorsítani a saját fejlődését. S hogy ezt mennyire komolyan gondolják, azt jól mutatja, hogy neves szakemberek foglalkoznak a kérdéssel külön intézetekben, konferenciákon, folyóiratokban. Érdemes megismerni ezt a mesterséges evolúció irányvonalat, mert idehaza érdemtelenül kis hangsúlyt kap a médiában.

felulmulniatermeszetet

AZ ÖREGEDÉS MEGÁLLÍTÁSA
Megvalósulhat az örök fiatalság álma!
Szeretnénk a lehető legtovább élni, méghozzá teljesen egészségesen, szellemi frissességünket megőrizve. Ez az emberiség egyik ősi vágya, ami egybefonódik egy ugyancsak ősinek mondható rettegéssel, a haláltól való félelemmel. Senki nem szeretne meghalni, azonban az is kérdés, hogy vajon mennyire lehet áldásos dolog örökké élni. Ha csak egyetlen ember lenne az a bizonyos kiválasztott, akkor nem biztos, hogy ez olyan nagy jótétemény, hiszen végig kellene néznie, ahogyan az összes rokona, ismerőse idővel meghal. Ráadásul néhány száz vagy ezer év elteltével minden bizonnyal rettenetesen unatkozna. Ezek szerint az öröklét sem egy kívánatos állapot. De akkor mi a megoldás? Például az emberi élet meghosszabbítása, lehetővé tenni azt, hogy mindenki több száz éven keresztül éljen! Vajon lehetséges ez?

SZUPEREMBEREK
Az orvostudomány fantasztikus távlatai
A gondolati játék kedvéért feltételezzük azt, hogy a mostani, igen káros trendek egyszer csak alapvetően megváltoznak, és az orvostudomány végre a profitorientáltság helyett végre valóban arra fog törekedni, hogy a lehető legtöbb ember számára tökéletes egészségügyi állapotot biztosítsa. Első lépésben meg kell szabadulnunk azoktól, a milliókat meggyilkoló népbetegségtől, amikre sokak szerint már most is van gyógymód, azokat azonban pénzügyi érdekek miatt eltitkolnak előlünk. Ha ez megtörténik, leszámolhatunk a rákkal, az AIDS-szel, az évente hamvaiból feltámadó influenzával, és számos, egyéb kórral. Ez azonban csak a kezdet!

szuperemberek

SZEXUÁLIS GYÓGYMÓDOK
Erotikus terápiák
Napjainkban mind több egészségügyi szakember állítja, hogy a rendszeres szexuális életnek jótékonyabb hatása van az emberi szervezetre, mint a rendszeres sportnak. A szex közérzetjavító, kiváló fájdalomcsillapító, hasznos az álmatlanságban szenvedőknek, és számos más lelki és szervi baj megszüntetésére alkalmazható.

A HALHATATLANSÁG KÜSZÖBÉN
Száz év csak a kezdet?
Egyes vélemények szerint az emberiség ősi vágya, a halhatatlanság immár elérhető ugyan, de nem mindenki számára megfizethető. Persze nincs ebben semmi meglepő, hiszen évszázadokkal ezelőtt az alkimisták is az uralkodó osztály, az arisztokrácia számára készítették titokzatos életelixírjeiket. Napjainkra mindez legfeljebb annyiban változott, hogy az alkimisták helyét átvették a tudósok, akik legújabb vívmányaikkal a testi halhatatlanságunkra való felkészülést szolgálják.

halhatatlansagkuszoben

AZ INTELLIGENS SEBÉSZKÉS
Egy zseniális magyar találmány
Dr. Takáts Zoltán kutató 2003-ban látott neki azon munkálatoknak, amelyek 10 év múlva az iKnife (vagyis az intelligens kés kifejlesztéséhez vezettek.) A kémikusként végzett magyar feltaláló találmánya hatalmas nemzetközi visszhangot keltett. Nem úgy néz ki, mint egy tipikus szike, inkább egy tollra hasonlít. Ez a hihetetlen eszköz, egy sebészeti forradalmat indított el...

A JÖVŐ MEDICÍNÁJA
Fantasztikus áttörések várhatóak!
Noha az általános egészségügyi helyzet egészen rossznak tűnik, ne csüggedjünk! Bizonyos kutatások és projektek legalább a fejlődés, egy sokkal hatékonyabb rendszer ígéretét hordozzák magukban. Néhány évtizeden belül rá sem ismernénk egy kórházra, vagy akár egy patikára! Sőt, lehetséges, hogy ezek az intézmények a közeljövőben teljesen átalakulnak, ahogyan várhatóan az orvostudomány alapvető felfogása a betegségekkel, gyógyításokkal kapcsolatban is reformokon eshet át. Mindennek köszönhetően a mainál hatékonyabb, emberarcúbb lehet a közgyógyítás, és nem utolsó sorban elképesztően fejlett!

jovomedicina

A HIBERNÁLÁS ESÉLYEI
Majd később újra megpróbáljuk
Emlékeznek Han Solora a Csillagok háborújából? Amikor az űrcsempészt hibernálják, majd a barátai később újra felélesztik. Szó se róla, nem lenne rossz, ha ez lehetséges volna. Képzeljék el, hogy mennyire lerövidülnének a hosszú távú űrutazások, vagy milyen jó lenne, ha a halálos betegeket addig lehetne hibernációs állapotban tárolni, amíg meg nem találják a gyógymódot a betegségükre. De egyáltalán lehetséges ez? Kibírják ezt a folyamatot a sejtjeink károsodás nélkül? Hol tart ma a tudomány ezen a téren?

FEJCSERÉTŐL A TESTCSERÉIG
A végtelenségig megújított ember
El tudunk képzeni egy olyan világot, ahol ha megöregszünk, nyugodtan leválthatjuk eddigi testünket egy fiatalabb testprotézisre? Vagy egy olyat, ahol ha végzetes fejsérülés ér valakit, az orvosok egyszerűen új fejet illesztenek a törzséhez? Ha mindez inkább egy bizarr sci-finek tűnik, akkor érdemes lehet tovább olvasnunk ezt a cikket... A HOLNAP ORVOSTUDOMÁNYA Újdonságok a gyógyításban A technika fejlődésének köszönhetően az orvostudományban is felgyorsultak a kutatások. A mind modernebb eszközök, anyagok lehetővé tettek olyan kísérleteket is, amelyekre eddig nem volt mód. Nanotechnológia, génkutatás, és intelligens eszközök segítik a tudósok munkáját.

fejcseretol

 

JÚNIUSI LAPSZÁMUNK tartalmából

A VATIKÁN SÖTÉT TITKAI KÜLÖNSZÁM

SORSÜGYNÖKSÉG KÜLÖNSZÁM

MÁGIKUS EREKLYÉK KÜLÖNSZÁM

ATLANTISZ KÜLÖNSZÁM

ANTIKRISZTUS KÜLÖNSZÁM

TILTOTT EVANGÉLIUMOK KÜLÖNSZÁM

KRISTÁLYPIRAMIS A BERMUDA-HÁROMSZÖGBEN KÜLÖNSZÁM

AZ ILLUMINÁTUS ÖSSZEESKÜVÉS KÜLÖNSZÁM

A MAGYARSÁG 20 000 ÉVES TÖRTÉNELME 4. KÜLÖNSZÁM

A 3. BIRODALOM MÁGIÁJA ÉS OKKULT TITKAI KÜLÖNSZÁM

X-AKTÁK KÜLÖNSZÁM

A MAGYARSÁG 20 000 ÉVES TÖRTÉNELME 3. KÜLÖNSZÁM

ISTENI KŐGÚLÁK KÜLÖNSZÁM

EGÉSZSÉGHÁBORÚ KÜLÖNSZÁM

Egeszseghaborukicsi

JÉZUS TITKOS ÉLETE KÜLÖNSZÁM

jezustitkoseleteboritokicsi

FÖLDÖNKÍVÜLIEK KÜLÖNSZÁM

foldonkivuliekboritokicsi

ÚJ VILÁGREND KÜLÖNSZÁM

uvkicsi

Elérhetőségeink

Telefon:
2020-158, 2022-853


E-mail:
hihetetlen.magazin@t-online.hu


Postacím:  
1124 Budapest, Németvölgyi út 47. I. emelet 1.

Partnereink

jovovilaglogo
hatoscs

Előfizetési lehetőség a digitális lapszámra

dimaghirdcsik