Hasznos információk a Hihetetlen Magazin, a Különszámok, és egyéb termékeink vásárlásával, rendelésével kapcsolatban

RENDELÉSI, VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK
Személyes vásárlás esetén szerkesztőségünket kell felkeresni.

Egy lapszám teljes ára: 1199 Ft.
Egy különszám teljes ára: 1699 Ft.

1124 Budatest XII. Németvölgyi út 47. 1. em. 1.
Telefonszám: 061 202-2853

Kaputelefon: Hihetetlen

NYITVATARTÁSI IDŐ
Hétfőtől csütörtökig 10-től 15:30-ig, pénteken 10-től 13:30-ig.

Kérjük, hogy adminisztrációs, illetve egyéb okokból közvetlenül a nyitvatartás előtt és után ne telefonáljanak, illetve ne érkezzenek meg, mivel az ügyfélszolgálattal foglalkozó munkatársunk a megadottól eltérő időpontokban nem tartózkodik a szerkesztőségben, más pedig nem illetékes ezekben az ügyekben.

Amennyiben régebbi lapszámokat óhajt vásárolni, kérjük, hogy legalább két nappal a személyes megjelenés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailen keresztül, mivel nem biztos, hogy a kiválasztott lapok rendelkezésre állnak. Amennyiben az előzetes egyeztetés megtörténik, munkatársaink összeállítják csomagját, és mire megérkezik, máris át tudjuk adni azt. Így jelentősen lerövidül a vásárlási idő, illetve nem tartjuk fel a többi vásárlót.

Ha nem tudnak a személyes vásárlás lehetőségével élni, úgy két opció közül választhatnak.

POSTAI BEFIZETÉS
Minden postán ingyenesen kapható belföldi postautalvány (közkeletű nevén rózsaszín csekk), ezt kell értelemszerűen kitölteni, a Megjegyzés rovatban (a csekk hátoldalán található) pedig feltüntetni a megrendelt termékek pontos nevét.

Kérjük, hogy jól olvasható módon töltsék ki az utalványt, különös tekintettel a rendelés tárgyára és a saját postacímre. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk pontosan, hogy mit rendelt, vagy, hogy hová kéri a kézbesítést és ez esetben meg kell várnunk, hogy jelentkezik az elmaradt teljesítéssel kapcsolatban. Ne feledje, a saját kézírás Ön számára talán egyértelmű, másoknak viszont nem biztos, hogy „adja magát”

Postacímünk, ahová a belföldi postautalványt meg kell címezni, a következő:

JÖVŐVILÁG KFT.
1124 Budapest, Németvölgyi út 47. 1/1.

BANKI ÁTUTALÁS
Ez esetben a bankszámlaszámunkra történő előzetes utalással érvényesítheti rendelését.

SZÁMLASZÁMUNK A KÖVETKEZŐ:

UniCredit Bank Rt 10918001 00000052 73800005

IBAN: HU85 1091 8001 0000 0052 7380 0005

SWIFT/BIC CODE: BACXHUHB

Amennyiben személyesen fizeti be az előfizetés vagy rendelés árát egy Unicredit bankfiókban, akkor a „közlemény” rovatba írassa be a nevét és címét, valamint a megrendelt termék nevét. (Ellenkező esetben csak az összeget látjuk, semmilyen más információ nem jelenik meg az internetbankos felületünkön)

Online utalás esetében kérjük, hogy a közleményben csak a nevet, címet, kezdő hónapot jelöljék! Az előfizetés típusát nem szükséges feltűntetni, mivel az utalt összegből ez egyértelmű számunkra. Ha az előfizetést saját részre kérik, név sem szükséges, az utaló neve így is látható a tranzakció adatainál.

A helyes formátum tehát:

Név (amennyiben a kedvezményezett nem az utaló), cím, a hónap, amikortól kérik az első lapszámot (pl. 2020/5)

A budapesti címmel rendelkezőket megkérjük arra, hogy e-mailben ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) adják meg a kapunyitó kódot, mivel a kézbesítő ennek hiányában nem jut el a postaládákig.

A postautalvány vagy az internetbank fizetési felületén a közlemény rovatban minél rövidebb módon célszerű feltüntetni, hogy mit rendelt.

A Hihetetlen Magazin esetében elegendő feltüntetni a postázási címét, (nevét látjuk) plusz az előfizetési időszakot (pl.: 2016/6-2017/5) vagy a megrendelt lapszámok számát (Pl.: 2016/3)

A Különszámok esetében elegendő a kiadvány neve (Pl.: Tiltott Evangéliumok)

Ajándék előfizetésnél a név is szükséges, elé kérjük az AJ jelzést, nehogy kiküldjük a számlát az ajándékozottnak.

A RENDELÉS EGYÉB KÖLTSÉGEI
Postaköltség befizetése azokban az esetekben szükséges, amikor lapszámainkból, különszámainkból, könyveinkből, egyéb termékeinkből rendelnek. Ez esetben egy küldemény esetében 590 forintot kell hozzáadni a rendelés összegéhez. Amennyiben a rendelés mértéke meghaladja egy szabványos, A4-es postai boríték kapacitását, vagyis a rendelt termékek nem férnek bele egyetlen borítékba, úgy még egy küldemény postai költségét szükséges megtérítenie a kedves rendelőnek.

Például, ha rendel tőlünk két különszámot és két könyvet, azt biztosan két, különálló küldeményként tudjuk feladni, tehát ez esetben a befizetendő postaköltség 1180 forint lesz.

Egy szabványos, A4-es postai borítékba jellemzően legfeljebb 4-5 normál lapszám vagy 2-3 különszám, vagy legfeljebb két könyv fér.

Ha ajánlott, és/vagy sürgősségi extrákkal kéri a küldemény postára adását, az további költségeket jelent.

A postaköltségek tehát – egy küldemény esetében – a következőképpen alakulhatnak:

Ajánlott küldemény: 590 + 280 Ft = 870 Ft

Elsőbbségi küldemény: 590 + 130 Ft = 720 Ft

Ajánlott + elsőbbségi küldemény: 590 + 280 + 130 Ft = 1000 Ft

Rendelését az összeg beérkezését követő 3 munkanapon belül postázzuk azt, így várhatóan a teljes procedúra a befizetéstől számított 5-6 napon belül teljesülhet.

Utánvételre, telefonos, e-mailben történő rendelésfelvételre semmilyen esetben nincs lehetőség!


ELŐFIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

BELFÖLDI ELŐFIZÉS
A Hihetetlen Magazinra előfizethet 1, illetve 1/2 éves időtartamra. (Negyedéves opció nem áll rendelkezésre.) Az előfizetést az év bármely hónapjában megteheti és a tárgyhótól kezdve számoljuk az előfizetési időszak kezdetét. Például, ha május elején fizet elő magazinunkra, úgy 1 éves előfizetés esetében a következő év áprilisáig, vagyis 12 hónapon keresztül postázzuk Önnek a lapot.

Lehetőség van a szokásos, ALAP előfizetésre (12 lapszámot tartalmazza), illetve a KOMBINÁLT előfizetésre (12 lapszám és az év során megjelenő 3 különszámot tartalmazza).

Az 1 éves, alap előfizetés kedvezményes ára 11500 forint (különszámok nélkül), az 1 éves kombinált előfizetés (különszámokkal együtt) kedvezményes ára 16000 forint.

A kedvezményes féléves előfizetés díja: 5750 Ft.

A hihetetlenül kedvezményes 3 hónapos előfizetés díja mindössze 2800 Ft. Ezt az előfizetési konstrukciót az év bármely hónapjától kezdeményetheti!

A fenti összegekhez egyik esetben sem számítunk fel további postaköltséget.

KÜLFÖLDI ELŐFIZETÉS
Az előfizetési díj a nagyon magas postaköltségek miatt jelentősen eltér a hazai előfizetési díjaktól. Kérjük, hogy ennek mértékéről telefonon vagy e-mailben érdeklődjenek szerkesztőségünkben.
Telefonszám:  061 202-2853

DIGITÁLIS ELŐFIZETÉS
Vigye magával mindenhová a HIHETETLEN MAGAZINT!

Amennyiben él a digitális előfizetés lehetőségével, úgy mindig Önnél lehet a HIHETETLEN MAGAZIN illetve annak KÜLÖNSZÁMAI.
Teljesen szabadon, helytől független módon böngészheti lapszámaink tartalmát kedvenc mobil eszközén, avagy asztali számítógépén.
A digitális előfizetés másik nagy előnye, hogy OLCSÓBB, hiszen egy lapszám MINDÖSSZE 910 forintba kerül, de ha 1 évre előfizet, akkor a 12 lapszámot 8520 Ft-ért megkapja. Ez azt jelenti, hogy ebben a formában a HIHETETLEN MAGAZIN csak 710 forintba kerül!

A HIHETETLEN MAGAZIN DIGITÁLIS KIADÁSÁNAK MEGVÁSÁRLÁSÁHOZ-ELŐFIZETÉSÉHEZ KÉRJÜK, KATTINSON IDE

AJÁNLATAINK

A lapban, illetve Facebook oldalunkon, vagy tévéműsorunkban meghirdetett kedvezményektől, akcióktól nem áll módunkban eltérni, munkatársunk nincs felhatalmazva egyéb kedvezmények megadására.


HOL VAGYUNK, HOGYAN JUTNAK EL HOZZÁNK?
Amennyiben nem tudja pontosan, hogy személyes megkeresés esetén hogyan jut el tartózkodási helyről hozzánk, nagyszerű segítséget jelenthet a világhálón igénybe vehető útvonaltervező alkalmazás, ami elérhető PC-n, illetve mobil eszközökön egyaránt.

Tipp: Az utvonalterv.hu weboldal remek segítséget jelent a megfelelő eligazodásban!

Reméljük, sikerült egyértelművé tenni néhány, eddig rendszeresen felmerülő kérdést, és segíthettünk abban, hogy megkönnyítsük vásárlását, rendelését!

 

JÚNIUSI LAPSZÁMUNK tartalmából

A VATIKÁN SÖTÉT TITKAI KÜLÖNSZÁM

SORSÜGYNÖKSÉG KÜLÖNSZÁM

MÁGIKUS EREKLYÉK KÜLÖNSZÁM

ATLANTISZ KÜLÖNSZÁM

ANTIKRISZTUS KÜLÖNSZÁM

TILTOTT EVANGÉLIUMOK KÜLÖNSZÁM

KRISTÁLYPIRAMIS A BERMUDA-HÁROMSZÖGBEN KÜLÖNSZÁM

AZ ILLUMINÁTUS ÖSSZEESKÜVÉS KÜLÖNSZÁM

A MAGYARSÁG 20 000 ÉVES TÖRTÉNELME 4. KÜLÖNSZÁM

A 3. BIRODALOM MÁGIÁJA ÉS OKKULT TITKAI KÜLÖNSZÁM

X-AKTÁK KÜLÖNSZÁM

A MAGYARSÁG 20 000 ÉVES TÖRTÉNELME 3. KÜLÖNSZÁM

ISTENI KŐGÚLÁK KÜLÖNSZÁM

JÉZUS TITKOS ÉLETE KÜLÖNSZÁM

jezustitkoseleteboritokicsi

ÚJ VILÁGREND KÜLÖNSZÁM

uvkicsi

Előfizetési lehetőség a digitális lapszámra

dimaghirdcsik