Könyvkínálatunk

jezus_leteJÉZUS TITKOS ÉLETE
(Jelenleg nem kapható!)
Napjainkban a nem hívő emberek körében is világszerte felfokozott érdeklődés nyílvánul meg Jézus Krisztus személye iránt. Betudható ez a világhírű Da Vinci-kód című regény és film sikerének, és a milleniumi időkkel szemben érzett várakozásoknak egyaránt.
mernyletekPOKOLI MERÉNYLETEK
A merényletek és politikai gyilkosságok végigkísérték az emberiség történelmét. Már a fáraók ellen is követtek el politikai akciókat önkényuralmuk ellen tiltakozva, de sajnos a demokrácia beköszöntével sem múlt el a merényletek korszaka. Sokan próbálták már elemezni a terrorizmus lélektanát, tökéletesen megfejteni azonban máig sem sikerült.
Ár: 450 Ft
Ár: 450 Ft
A VILÁG LEGMAGÁNYOSABB
ROBINZONJAI

Olvashatunk pilótákról, akik léggömbbel kerülték meg a Földet, egyszemélyes vitorlás versenyek résztvevőiről, magányosan küzdő hegymászókról, vagy éppen egy asszonyról, aki gyalog tette meg a Déli-sarkra vezető utat.
A VILÁG LEGNAGYOBB
ÖSSZEESKÜVÉSEI

E könyvben rejtélyes, titokzatos témákról olvashatunk: A Dreyfuss-perről, I. Pálnak a meggyilkolásáról, vagy a nem sokak által ismert szabadkőműves páholyokról, illetve a földönkívüliekről.

Ár: 450 Ft
Ár: 450 Ft
A VILÁG LEGTITOKZATOSABB ALKIMISTÁI
(Jelenleg nem kapható!)
Az alkímista szóról legtöbbünknek a mesékből és legendákból ismert, csúcsos süvegű, bő köpönyegbe burkolozó öreg mágus jut az eszünkbe, aki lombikokkal, tégelyekkel és titokzatos rendeltetésű üvegcsékkel dolgozik...
Ár: 450 Ft

Bolyki Tamás
A FRIGYLÁDA ÉS A
SZENT GRÁL
TÖRTÉNETE
(Jelenleg nem kapható!)
Különös tárgyak a múltból, avagy kitalált ereklyékkel szédítenek minket? Vajon valódi történemi emlék a Frigyláda, a Sankara-kövek, a Kristálykoponya, illetve a Szent Grál?
Andrew C. Stone - Richard Skyman
HITLER CSÉSZEALJAI
(Jelenleg nem kapható!)
A szerzők igyekeztek, hogy a kor azon történelmi eseményeit, amelyek kihatottak a titkos fegyverek gyárására, éppúgy feltárják, mint azt, hogy milyen elveken nyugodott a III. Birodalom misztikumokkal átszőtt ideológiája.
ELFOGYOTT!
Ár: 490 Ft
Nemere István
IDEGENEK A SZOMSZÉDBAN?
Nem állítom e könyvben, hogy minden rejtély csak valamiféle kozmikus idegenekre utalnak. Mindenképpen érdemes elgondolkodni azon, hogy itt az űrbéli környezetünkben mennyi minden történik.
Gulyás István
AZ ANYAGBA ZÁRT ISTEN
E könyv azok számára ajánlott, akik bár vallásos hitben élnek, a vallás szűk korlátok közé szorított dogmái miatt szellemileg nem elégülnek ki. Az anyagot nem lehet lesöpörni az asztalról.
Ár: 490 Ft
Ár: 290 Ft
Renee Baron - Elizabeth Wagele
ÉN A TE TÍPUSOD VAGYOK, TE AZ ENYÉM!
Ha a Neked való társat keresed, vagy ha a kapcsolataidon akarsz javítani, vagy csak szeretnéd jobban megérteni az embereket, akkor a megfelelő könyvet tartod a kezedben!
Osho
TÚL AZ ELME HATÁRAIN
(Jelenleg nem kapható!)
Az elmenélküliség állapota ismeretlen Nyugaton, pedig csak ekkor válik valaki tudatossá arról, ami túl van az elmén. Mert amikor az elme összes fecsegése abbamarad, és nincs többé zaj, hallható a lényed csendes kis hangja.
Ár: 790 Ft ELFOGYOTT!
Avatara
NIMRÓD-KRÓNIKÁK I-II
(Jelenleg nem kapható!)
A fiatal vallástörténész-mítoszkutató ezúttal egy kétkötetes, mondhatni stílusteremtő fantasy-regénnyel hozza közelebb olvasóihoz az elsüllyedt, mitikus szigetkirályságok és a régi magyar táltosmágia titokzatos világát.
Avatara
NIMRÓD LÁNYA
(Jelenleg nem kapható!)
A fiatal vallástörténész-mítoszkutató ezúttal egy kétkötetes, mondhatni stílusteremtő fantasy-regénnyel hozza közelebb olvasóihoz az elsüllyedt, mitikus szigetkirályságok és a régi magyar táltosmágia titokzatos világát.
AZ ELSŐ KÖTET ELFOGYOTT! ELFOGYOTT!
Egely György
BOROTVAÉLEN
Egykor létező, de bizonyos ellenérdekek miatt elsikkadt találmányok... Világunk újra borotvaélen táncol. Ezt az önmagát felemésztő életmódot nem sokáig folytathatjuk. A "forradalmian régi" találmányok elháríthatnák a veszélyt.


Egely György
TILTOTT TALÁLMÁNYOK
Már évszázadokkal ezelőtt tévútra jutott a fizika és ezáltal a technika fejlődése. Akik látták a kiutat és működő, olcsó és tiszta többletenergiát adó szerkezeteket építettek, azokat eltaposták a tudomány és az ipar vezetői.
Ár: 2290 Ft Ár: 2290 Ft
Egely György
TITOKZATOS ERŐK?
A könyv eredetileg 1990-ben jelent meg Titokzatos erők tudománya? - avagy magánvélemény a parajelenségekről címmel, elsőként ebben a témakörben a rendszerváltás óta.
Egely György
VÍZAUTÓK... ANTIGRAVITÁCIÓ...
Ez a könyv a Tiltott Találmányok és a Borotvaélen folytatása, de jóval több konkrétumot tartalmaz, melyek az elmúlt tíz év során gyűltek össze.
Ár: 2290 Ft Ár: 2450 Ft
 

Előfizetési lehetőség a digitális lapszámra

dimaghirdcsik